ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΥΤΗ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Μαριλένα Παππά - Παρουσίαση του βιβλίου "Παρέα με τον Ελύτη"
"Αν είστε ευχαριστημένοι με την ιστορία που αφηγηθήκατε και έχετε τη συνείδησή σας ήσυχη, θα φύγω αυτή τη στιγμή και δεν θα ξαναγυρίσω. Αλλά αν θέλατε να πείτε κάτι και δεν το είπατε, τότε..."
Από το οπισθόφυλλο...
Η Ελλάδα του σήμερα, το κυνήγι μιας ευτυχίας που αργεί και η αλλαγή. Αυτή που οδηγεί τη Μυρτώ από τα γκρίζα γραφεία της Αθήνας, στο αεράκι της Μήλου και από ΄κει σ’ ένα μοιραίο ραντεβού κάτω από το αιώνιο φεγγάρι της Ρώμης.
Με σύμμαχο τα γραπτά του Ελύτη, η ζωή όσο δύσκολη κι αν μοιάζει κάποιες μέρες, είναι στ΄αλήθεια υπέροχη.


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα...
Η Μαριλένα Παππά γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1988. Μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία, ανάμεσα σε τετράδια με σκέψεις και ζωγραφιές και μ’ ένα μεγάλο όνειρο: «Θέλω να γράψω ένα βιβλίο». Κι έγραψε. 6! Έχει συνεργαστεί με sites & blogs ως αρθογράφος, γράφει κριτικές θεάτρου για το θέατρο.gr, κριτικές βιβλίων και διατηρεί το δικό της blog ,«Σκέφτομαι και γράφω»! Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής, έχει στήσει πολυάριθμες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ το πρώτο της βιβλίο «Ο πλανήτης που χαμογελά» κυκλοφόρησε σε δική της εικονογράφηση. Σπούδασε Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στην Ακαδημία Σπουδών Επικοινωνίας. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ζωγραφικής στο Δήμο Νέας Ιωνίας και μαθήματα σκίτσου στη Σχολή Ορνεράκη.

Που;
Βιβλιοπωλείο Πανίδης
Κολοκοτρώνη 20, Εύοσμος, 56224, Θεσσαλονίκη

Πότε;

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου
19:30
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah