Λάθος απ' την αρχή

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Λίγα λόγια για το βιβλίο
«Δεν αντιµετωπίζω καταστάσεις µιας εικονικής πραγµατικότητας σε video game, αλλά νιώθω σαν να βρίσκοµαι στη µέση µιας καταιγίδας που αδυνατώ να διαχειριστώ, σ’ ένα απέραντο καζίνο, όπου πάνω στην πράσινη τσόχα οι εναποµείναντες θαµώνες, τζογάρουν στην εξόντωσή µου τα τελευταία τους λεφτά».
Αυτό θα έλεγε ο Προκόπης, ο πιο έµπειρος συντάκτης της εφηµερίδας «Κόσµος Εν Υπνώσει», διαισθανόµενος ίσως την κόκκινη γραµµή που περνούσε.
Καµιά φορά δεν αρκεί ν’ αγαπήσεις και ν’ αγαπηθείς µε όλη σου τη δύναµη.
Το θέµα είναι ποια αόρατη δύναµη κρατάει την κλεψύδρα και την κουνάει επιτακτικά σε βάρος σου, για να ξοδέψει γοργά και τον τελευταίο κόκκο της.
Και αυτός φυσικά δεν είναι ο δίκαιος Θεός.
Μια φανταστική ιστορία για ένα λάθος απ’ την αρχή…


Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γιάννης Ζιώτης γεννήθηκε στην Άνδρο το 1976 από ανθρώπους του µόχθου. Είναι µεταφρασµένος στο εξωτερικό, βραβευµένος και θεωρείται ένας από τους καταξιωµένους συγγραφείς της γενιάς του. Σπούδασε δηµοσιογραφία και την υπηρέτησε µε συνέπεια. Το βιβλίο «Λάθος απ’ την αρχή…» αποτελεί το έβδοµο συνολικά έργο του.
Στον Αντώνη Σαµαράκη, τον πολύτιµο φίλο του και δάσκαλο, οφείλει τη συγγραφική του γέννηση. Ο Γιάννης Ζιώτης αντλεί την έµπνευσή του απ’ την καθηµερινότητα. Είναι και ο ίδιος άλλωστε, αναπόσπαστο κοµµάτι του δρόµου. Ο συγγραφέας µε το έργο του έχει καταφέρει να συναντηθεί µε το ευρύ αναγνωστικό κοινό, ν’ αγαπηθεί και να συζητηθεί όσο λίγοι της γενιάς του.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah