Μια Βραδιά και έναν Καιρό

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

εκεί που η ζωή συναντά το παραμύθι & ο αναγνώστης τον αληθινό έρωτα

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Γαρυφαλλιά Τεπελένη σας προτείνουν ένα ιδανικό ανάγνωσμα για το φετινό σας καλοκαίρι.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το τελευταίο λεπτό της μεγαλύτερης και πιο έντονης στιγμής της ζωής σου! Εκείνο που γεννήθηκες και πέθανες… Που ήρθες και έφυγες… Που χαμογέλασες και έκλαψες, που πέταξες, αλλά γκρεμίστηκες! Αέρας που έκλεψε την τελευταία ανάσα σου. Το άρωμα που ξεχειλίζεις, αλλά που ο ίδιος δεν θα φτάσεις ποτέ να μυρίσεις. Η κατάρα να κουβαλάς αιώνια την ευχή σου! 
Και έπειτα, ο κόσμος μου με γύρισε πίσω στο μαυρόασπρο φόντο του. Όλα τα σύννεφα του ουρανού μου, γκρίζα και βαριά, έφτιαξαν ξανά μια σκιά για να κατατρέχω. Εκείνη η καλοκαιρινή θάλασσά μας βυθιζόταν μέσα στο ρόδινο μονοπάτι του δειλινού της και το παραμύθι μου είχε τελειώσει, πριν φτάσω στο «και έζησαν αυτοί καλά…

Λίγα λόγια για την συγγραφέα
Η Γαρυφαλλιά Τεπελένη γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβρη του 1978 όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα… Από παιδί με ένα πινέλο στο χέρι ζωγράφιζε τον κόσμο που φανταζόταν και έμπαινε μέσα του να τον τρέξει. Σήμερα σαν ζωγράφος άφησε για λίγο στην άκρη τα χρώματα και έπιασε την πένα. Επειδή τώρα πια αυτό που λείπει είναι το παραμύθι… 
Το “Μια βραδιά και έναν καιρό” είναι το πρώτο της βιβλίο. Και  ένα βιβλίο μπορεί να μην αλλάζει τον κόσμο αλλά σίγουρα τον μεταμορφώνει.

σελίδες: 360 διαστάσεις: 14Χ21 τιμή: 15 ευρώ ISBN:  978-960-9599-33-7
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah