Ανταύγειες μέσα από την ομίχλη

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Από το κείμενο του οπισθόφυλλου...
Hταν μόλις δώδεκα χρονών η Έλλη, όταν όλος της ο κόσμος ανατράπηκε… Ο αγώνας για τη ζωή και την επιβίωση την έκανε δυνατή και αποφασιστική. Άντεξε αρρώστιες, ορφάνια και μοναξιά…
Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της νωρίς και την πίκρανε βαθιά με ένα γάμο αταίριαστο και με μια βασανιστική πληγή στην καρδιά για τα παιδιά της…
Η γιαγιά Μυρίνα, ο Άκης, η κυρία Μάγια, ο Τάκης, η Μαρίνα, η Eρατώ και τόσοι άλλοι… βρέθηκαν κοντά της και έπλεξαν το νήμα της ζωής της!
Η μοιραία συνάντηση με τον Αλέκο έφερε τον μεγάλο έρωτα, αλλά και τον ατέλειωτο πόνο, τους απρόβλεπτους χωρισμούς, τα άλυτα προβλήματα, τα αναπάντητα ερωτήματα… Τη σημάδεψε!
Η Έλλη αγάπησε και αγαπήθηκε. Έζησε, όμως, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη; Σίγουρα, πορεύτηκε μέσα σε ομίχλη με την ελπίδα μιας ανταύγειας χαράς!
 
Γνωρίστε τη συγγραφέα
Η Έλενα Τζαβάρα γεννήθηκε στην Πάτρα. Σε μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και τέλειωσε το γυμνάσιο.
Παρακολούθησε μαθήματα πιάνου στο ωδείο για επτά χρόνια. Φοίτησε για ένα χρόνο σε αναγνωρισμένη σχολή γραμματέων και πήρε το πτυχίο της. Το επάγγελμά της ήταν δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Είναι διαζευγμένη, μητέρα δύο παιδιών και έχει αποκτήσει δύο μικρά εγγόνια.
Από το έτος 2013 είναι συνταξιούχος και ζει στο εξοχικό της διαμέρισμα στην Ακράτα. Τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ποίηση, τη ζωγραφική, τη μουσική και το γράψιμο.
 

Πότε;  Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 19:30
Που; Πολυχώρος Αίτιον (Τζιραίων 8 στην Αθήνα)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah