Δίνοντας στο Αύριο Σκοπό

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Από το κείμενο του οπισθόφυλλου...
Πες μου σ’ αγαπώ
και θα αφουγκραστώ,
χτύπους της καρδιάς να παίζουν μουσική.
Πες μου επιθυμώ
και θ’ αναπολώ,
δίνοντας στο αύριο σκοπό.

Γνωρίστε τη συγγραφέα

Η Χλόη Ν. Αμαράντου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος Λυκείου Αρσακείου Ψυχικού. Κάτοχος Ανώτερου Διπλώματος Γαλλικής Λογοτεχνίας & Αγγλικής Γλώσσας, Κρατικών Πτυχίων: Αισθητικής, Κομμωτικής, των κάτωθι 6 Πτυχίων Μουσικής: Πιάνου, Ωδικής, Αρμονίας, Αντίστιξης, Αρμονίου, Μουσικής και Ηχητικής Τεχνολογίας & των κάτωθι Διπλωμάτων σεμιναρίων: Μουσική για Θέατρο, Ενορχήστρωση, Μορφολογία της Μουσικής και Αναλύσεις.
Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ Α.Ε.
Τον Δεκέμβριο του 2000 εκδόθηκε το πρώτο της CD “Αμάραντα Όνειρα”, σε μουσική & ενορχήστρωση δική της. Ακολούθησαν συναυλίες με το έργο της «Αμάραντα όνειρα», με συμφωνική ορχήστρα, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Βούλας, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο & παρουσιάσεις του CD της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Θέατρο REX κ.α.
Το 2006 εκδίδεται η 1η ποιητική της συλλογή «Εικόνες Ζωής».
Tο 2014 εκδίδεται η 2η ποιητική της συλλογή «Με τη φωνή της καρδιάς», η οποία περιλαμβάνει ένθετο Cd με 10 τραγούδια σε ποίηση δική της & μουσική Γιώργου Πολύζου.
Έχει πολλάκις βραβευτεί σε διαγωνισμούς ποίησης, στίχου, μουσικής σύνθεσης στην κατηγορία Tango Composition & Ποπ Μουσικής, ζωγραφικής & ζωγραφικής σώματος.
Tο 2012 έλαβε την 1η θέση στον διαγωνισμό ποίησης του περιοδικού e-Charity, με το ποίημά της «Ανθρωποι – Ένα» .
Έχει γράψει 15 βιβλία που αφορούν την εργασία της & έχει αποκτήσει το 1ο Βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Body Painting το 1998, σε συνεργασία της με τον Ανδρέα Παρασκευά.
Το 2014 έλαβε Τιμητική Διάκριση, για την προσφορά της στον Πολιτισμό, από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων.


Πότε;  Τρίτη 17 Μαϊου, στις 20:00
Που; Πολυχώρος Αίτιον (Τζιραίων 8, Αθήνα)
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah