Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεο Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010




Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 28.11.2010.

Για την περίοδο 2010-2013 το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Παρχαρίδης Γεώργιος
Α' Αντιπρόεδρος: Αλεξανδρίδης Κωνσταντίνος
Β' Αντιπρόεδρος: Αντωνιάδης Ιωάννης
Γενικός Γραμματέας: Γεωργιάδης Γεώργιος
Αναπληρώτρια Γραμματέας: Μεντεσίδου Ελένη
Ταμίας: Παπαδόπουλος Ευστάθιος
Μέλη : Αβραμίδης Γαβριήλ, Βαρυθυμιάδης Γεώργιος, Γαβρίδης Κώστας, Κεσαπίδης Ιωάννης, Κωτσίδης Θεόφιλος, Μαυρίδου Χρύσα, Μπαλτατζίδου Θεοδώρα, Μωυσιάδης Στυλιανός, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Παπουτσίδης Κωνσταντίνος, Παυλόγλου Ιωάννης, Σαρβανίδης Λεόντιος, Φαχαντίδης Επαμεινώνδας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο πιστό στις δεσμεύσεις του καταστατικού της Ομοσπονδίας θα αγωνιστεί σε συνέχεια των πράξεων των προηγουμένων διοικητικών συμβουλίων για την Διεθνή Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Την αλλαγή του νομικού και διοικητικού καθεστώτος του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Παναγία Σουμελά με τελικό σκοπό τον πλήρη εκδημοκρατισμό του και την απόδοσή του στο σύνολό των ποντιακών σωματείων.

Την εισαγωγή περισσότερης διδακτέας ύλης στα σχολικά εγχειρίδια για την Ιστορία του Πόντου και των ανθρώπων του, την ουσιαστική στήριξη και ενσωμάτωση των αδερφών Ελλήνων νεοπροσφύγων από τις χώρες του Βορειανοτολικού Ευξείνου Πόντου.

Την προστασία των μνημείων στην Ιστορική κοιτίδα των απανταχού Ποντίων, την διατήρηση και καλλιέργεια της αδάμαστης και ακατάβλητης Ποντιακής Λαλιάς, τον εμπλουτισμό και στήριξη του Λαϊκού Πολιτισμού των Ελλήνων του Πόντου.

Την υποστήριξη των προσπαθειών της Ποντιακής Νεολαίας, την βέλτιστη συνεργασία των Ποντιακών κοινοτήτων με τα ΜΜΕ καθώς και την προβολή των δράσεων τους και τέλος την συνεργασία με τις αδερφές Ομοσπονδίες της Ομογένειας, ενιαία εκπροσώπηση του Ποντιακού Ελληνισμού όπου Γης μέσω της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε.

Το γραφείο Τύπου



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah