Υβριστα

Τρίτη 15 Απριλίου 2008



Συστατικα

1 κιλο νερο,αλατι,αλευρι οσο σηκωσει ,βουτυρο.
Εκτελεση:
Ανακατευοντας νερο,αλατι και αλευρι,φτιαχνουμε τη ζυμη.Χωριζουμε τη ζυμη και ανοιγουμε φυλλα,τα οποια ψηνουμε για λιγο στο σατζι.Τα φυλλα τα σκεπαζουμε αμεσως για να μην κρυωσουν.
Τα κοβουμε οπως περιπου τις χυλοπιτες και τα ψηνουμε στο φουρνο μεχρι να κοκκινισουν.Τα υβριστα μπορουν να διατηρηθουν σε μια πανινη σακουλα.
Για να κανουμε το φαγητο,βραζουμε νερο και ριχνουμε τα υβριστα για 2 λεπτα.Επειτα τα στραγγιζουμε.Σε μια κατσαρολα λιωνουμε βουτυρο και αφου κλεισουμε την φωτια,προσθετουμε τα υβριστα και ανακατευουμε.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah